Selecteer een pagina

 

 

 

 

Onze werkwijze is aangepast.
Check hieronder of dit consequenties heeft voor uw aanvraag.

In de loop van week 17 is het weer mogelijk een aanvraagformulier te downloaden voor de  vergadering van juni 2024.      

Aanvraagformulier tijdelijk niet beschikbaar

 

 

 

  

 

 

 

Over Stichting Pieter Bastiaan

Stichting Pieter Bastiaan is een filantropische instelling die goede doelen ondersteunt.

Onze werkwijze

Stichtingen die de ANBI-status hebben kunnen een aanvraag indienen door het formulier in het groene kader te downloaden en ingevuld  met begeleidende brief te sturen naar secretariaat@pieterbastiaan.nl. Uw aanvraagformulier mag maximaal 6 bladzijden en de begeleidende brief maximaal 1 bladzijde lang zijn.

Vanwege de complexiteit van aanvragen voor internationale projecten hebben wij recent besloten deze niet meer in behandeling te nemen. Het budget voor buitenlandse initiatieven dragen wij over aan Wilde Ganzen.

Overige aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Omdat het aantal te behandelen stukken per vergadering beperkt is zal na het maximum aantal de aanvraagmogelijkheid worden gesloten. Wanneer er ruimte is voor nieuwe aanvragen wordt de website weer opengesteld. In het groene kader zal hiervoor een tijdsindicatie worden gemeld.

Onze giften zijn in principe éénmalig.

AVG – De gegevens op de aanvraagformulieren worden digitaal, beveiligd bewaard. Ze worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet aan derden worden doorgestuurd. Alleen de belastingdienst kan inzage eisen.